Over ons

Update:
Ondanks het overlijden van m'n vrouw Marleen Peters (28/03/2018) hebben we gekozen om ons levenswerk verder te zetten en blijft het hondenhotel geopend.
Hieronder een stukje over wat haar en ons gebracht hebben tot het openen van dit hotel.

Hallo, mijn naam is Marleen.
Ik kan mij voorstellen dat wanneer je besloten hebt om je dierbare hond tijdelijk uit handen te geven dat je graag zou willen weten bij wie hij/zij terecht komt. Voor mij persoonlijk zou dat heel belangrijk zijn. Vanaf mijn 10de droomde ik van een eigen trimsalon en na lessen en stages ben ik dan in 1992 begonnen met mijn eigen zaak. Elke dag met honden bezig zijn is nog steeds mijn droomjob. Doorheen de jaren in het trimsalon heb ik regelmatig de vraag gekregen of ik de honden op vakantie wou nemen, maar wegens plaatsgebrek heb ik dat jammer genoeg niet kunnen doen. Nu ben ik samen met mijn man en kinderen verhuisd naar een huis met een grote tuin en plaats voor mijn tweede droom, een hondenhotel.

Ben je op zoek en heb je interesse aarzel niet om eens een kijkje te komen nemen. Zodat je met eigen ogen kunt zien hoe dat het er allemaal aan toe gaat. Ik vind het voor hond, baasje en mezelf belangrijk om even persoonlijk contact te hebben. Het is toch de bedoeling dat jullie met een gerust hart op vakantie kunnen vertrekken.
Graag tot binnenkort.
Groetjes Marleen & Danny.